תולעי מעיים ומזון מתוק

דיון מתוך פורום  רפואה סינית

10/06/2019 | 23:41 | מאת: נדיה

שלום. יש לי תולעים במעיים כבר הרבה זמןן שזה נושא בפניי עצמו אבל אני שואלת לגבי תזונה.. ועוד לא הגעתי למסקנה אם מותר לאכול מתוק טבעי או לא תמרים ודבש ? עשיתי הםסקה ממתוק לשנתיים ועדיין יש לי תולעים.. יש תשובה חד משמעית אם צריך להמנע מסוכר טבעי לגמרי או שזה לא קשור?

נדיה שלום, עד כמה שאני יודע יש להימנע לחלוטין מצריכת מתוקים. עם זאת, ממליץ לשלב טיפול בצמחי מרפא סיניים להעלמת הבעיה. בהצלחה! רונן רוזנבלט-ניר

מנהל פורום רפואה סינית