עייפות כתוצאה מתת פעילות האדרנאל

דיון מתוך פורום  רפואה סינית

07/04/2019 | 12:08 | מאת: אלי

רונן שלום אובחנתי עי אינדוקרינולוגית והתברר שיש לי חוסר גדול בקורטיזול לאחר שקיבלתי מינון של 5 מ ג פריטנזון התגובה היתה עוד יותר עייפות וכאבי ראש קשים רק אם אני מקבל מינון גבוה מאוד יש שיפור אך הסיכון גדול בגלל תופעות לוואי עתידיות האם אתה יכול להמליץ על קומפלקס צמחי מרפא לטפל בסימפטומים של העייפות וכאבי הראש היום יומיים(הפסקתי לקחת קורטיזון) תודה

אלי שלום, על מנת שיהיה ניתן להמליץ לך טיפול מתאים לבעייתך, יש צורך לאבחן אותה תחיל הבקנה מידה של הרפואה הסינית. לשם כך עליך לבחור מטפל מוסמך המטפל בדיקור סיני וצמחי מרפא, בכדי שיוכל להתאים לך את הטיפול המתאים ביותר עבורך. בהצלחה! רונן רוזנבלט-ניר

מנהל פורום רפואה סינית