היי, רציתי לדעת.......

דיון מתוך פורום  רפואה סינית

28/03/2019 | 13:17 | מאת: לאה

האם כמות המחטים בדיקור סיני משפיע על ההחלמה.. כלומר, יש לי ורטיגו והתחלתי טיפול דיקור עשיתי פעמיים. המדקר שלי עושה דיטה של עד 4-4 מחטים.. פעם בשבוע. לא מרגישה שינוי במצבי..

לאה שלום, קיימות טכניקות טיפול רבות בתוך הרפואה הסינית עצמה של דיקור סיני. בין השאר, כאלה הדוגלים בפחות או יותר מחטים. מספר המחטים לא קשור לאפקט הטיפול אלא אסטרטגיית המטפל. בטיפול של פעם בשבוע אני מעריך ששיפור תתחילי לחוש מאזור הטיפול החמישי או שישי. בהצלחה! רונן רוזנבלט-ניר

מנהל פורום רפואה סינית