מה עושים עם לחצים וחרדות דרך דיקור סיני וטיפ

דיון מתוך פורום  רפואה סינית

06/03/2019 | 17:59 | מאת: ליאת

יש לי אבא חולה מאוד בבית. אני גרה כרגע עם הוריי כי אין לי אפשרות כרגע לגור במקום אחר. לא קל בבית והייתי שמחה לדעת דרך דיקור סיני במה מטפלים בלחצים וחרדות כדי להרגיש אלמנט יותר חיובי בחיים אשמח לטיפ ממך אם תסכים לתת לי ביום יום מה לעשות דרך גוף נפש להתמודד בבית עם לחצים מהמצב. אני סובלת מזה מאוד אני כותבת לך כי אני לא מעוניינת בטיפולים פסיכיאטריים או פסיכולוגים אני דווקא מעוניינת דיקור סיני גוף נפש אני מאוד מקווה שתסכים. מאחלת לך המשך שבוע מקסים ושוב תודה

ליאת שלום, דיקור סיני יכול לסייע לך מאוד בהפגת לחצים והרגעה באופן כללי. מציע למצוא מטפל מוסמך, אפשר גם דרך קופת חולים. בהצלחה! רונן רוזנבלט-ניר

מנהל פורום רפואה סינית