דיקור סיני לבעיות עור

דיון מתוך פורום  רפואה סינית

26/02/2019 | 12:05 | מאת: אהוד

שלום רב האם דיקור סיני יכול להקל או לטפל במצבים של דלקת עור וגירוי או גרד במקום?הבנתי מכמה מטפלים בתחום ששימוש בצמחים סינים יכול לגרום להחמרה למטופל?שעושים לי דיקור האם המחטים יגעו במקום הלא נעים בכף היד או מיקום אחר,והאם מומלץ שימוש עם נטרופטיה?

אהוד שלום, האם מדובר בתופעה כרונית או משהו אקוטי וחד פעמי? שילוב של צמחי מרפא, לצד הדיקור הסיני הינו יעיל מאוד בטיפול בבעיות עוריות כך שאיני יודע מי אמר אחרת או לחילופין, אני לא מבין את הבעיה רק. על סמך הנתונים שציינת. במידה ואתה חושב שאתה לא מקבל תשובה מספקת מהרפואה הסינית, אתה בהחלט יכול להסתייע בנתורופתיה. בהצלחה! רונן רוזנבלט-ניר

מנהל פורום רפואה סינית