צמחים בשליש ראשון בהריון ( שבוע 5-6)

דיון מתוך פורום  רפואה סינית

12/02/2019 | 17:09 | מאת: דנה

הי אני בתחילת הריון ממש ונרשמה לי טינקטורה ע״י מומחה ברפואה סינית עם המרכיבים : ויתניה משכרת, פוליגונום, קודונופסיס, זינגיבר.. האם ניתן לקחת את הטינקטורה בשלב כה מוקדם בהריון? שבוע 5-6 להריון.. זה לא מסכן את העובר או את התפתחותו התקינה? כמו כן אני מוהלת את הטינקטורה במים חמים האם זה מנטרל את האלכוהול לגמרי מהתמצית היות וזה נלקח במהלך הריון?

דנה שלום, אין סכנה לקחת טינקטורות במהלך הריון במידה והמטפל שלך מודע לעצם היותך בהריון והתאים את המרקחת למצבך. רמת האלכוהול במנת לקיחה הינה אפסית ולא תפגע בעובר או בהריון. אידוי האלכוהול יביא לנידופו מהמנה, כך שלא אמורה כלל להיות בעיה. בהצלחה ומזל טוב! רונן רוזנבלט-ניר

מנהל פורום רפואה סינית