מים באוזניים לילדה בת 4

דיון מתוך פורום  רפואה סינית

05/01/2007 | 10:46 | מאת: מירב[[[[[[[[[[[[

שלום רב אני צריכה דחוף עזרה לבת של דודתי ישנה בעייה חמורה עם מיים באוזניים והם סובלים מכך כבר שלוש שנים עכשיו, הם מיואשים ובעלה סגור על ניתוח שזה מה שהמליצו אך אני מאמינה שצריך לבדוק היטב את אלטרנטיבת הטבע, מה ניתן לעשות בכדי לעזור אנה אם תוכל להפנות אותי לגורמים שיכולים לעזור כל דבר שאפשר לנסות במקום ניתוח תודה

09/01/2007 | 08:46 | מאת: agyana

שלום לך, לבן שלי גם הייתה אותה בעיה, ובעזרת טיפול רפלקסולוגי, הצלחנו למנוע ניתוח, מעז הוא במעקב כבר כמה שנים והכל בסדר. בהצלחה

09/01/2007 | 15:09 | מאת: יעל יהוידע

נרות הופי הם ניסו? דיקור הם ניסו? צמחים סיניים הם ניסו? חבל ללכת על המעשה הקיצוני דווקא. כל הנ"ל עוזרים משמעותית ואף פותרים את הבעיה. שווה לנסות לפני שנוקטים בפעולה כה דראסטית. תוכלי להתייעץ במייל

09/01/2007 | 16:58 | מאת: לי

טיפול אינטנסיבי בנר הופי בהחלט עזר לנו למנוע ניתוח כפתורים לבני !!! בהחלט שווה לנסות את השיטות שהמליצו לפני הגעה לניתוח! למיטב ידיעתי לאחר ניתוח כפתורים לא ניתן לטפל בנרות הופי וחבל שתפספסו . מאחלת לכם הרבה בריאות! ליאורה

מנהל פורום רפואה סינית