ציסטות שנמצאות בקרקפת בקרקפת

דיון מתוך פורום  רפואה סינית

24/05/2018 | 14:15 | מאת: ליאור

שלום רב, יש לי ציסטות בקרקפת, בעבר הסירו אחת בניתוח אבל נשארה צלקת מכוערת. יש איזה טיפול אלטרנטיבי למניעה בעתיד ולטיפול בנוכחיות? תודה מראש, ליאור

ליאור שלום, הטיפול בציסטות עשוי להיות יעיל במידה והן קטנות. הטיפול הוא באמצעות דיקור סיני ובאמצעות נטילת צמחי מרפא. במידה והציסטות גדולות, קטנים הסיכויים לטפל בהם באנמצעות הרפואה הסינית. בנושא המניעה כמובן שיש מה לעשות ובעיקר מדובר כאן, פרט לטיפול בדיקור סיני, בשינוי תזונתי ואורח חיים. בהצלחה רונן רוזנבלט-ניר

מנהל פורום רפואה סינית