שאלה בנושא צמחי מרפא

דיון מתוך פורום  רפואה סינית

05/03/2018 | 19:48 | מאת: אלון

האם רק מטפל מוסמך לרפואה סינית יכול להתאים צמחי מרפא לאותה הבעיה ממנה סובל הפציינט? אם אני הולך היום לבית טבע כלשהוא,אני יכול לרכוש גם תכשיר/פורמולה על בסיס צמחי מרפא? על פי ייעוצו של המוכר בחנות?

אלון שלום, קיימות פורמולות OTC שניתנות לרכישה ללא מרשם מטפל. הפורמולות הללו אינן מותאמות באופן אישי לבעיה של המטופל אך כן יכולות לטפל בבעיות שכיחות באופן כללי ולא ספציפי. על מנת שתקבל פורמולה שהותאמה לך באופן אישי (כמו כפפה ליד), יש צורך בפגישה, אבחון וטיפול של מטפל מוסמך. חברות הצמחים בארץ מפיקות את הפורמולות רק בהתאם למרשם מטפל מוסמך אשר הוכיח להם שעמד בכל תנאי המקצוע ובידיו תעודה מתאימה. בברכה, רונן רוזנבלט-ניר

מנהל פורום רפואה סינית