ילד שחם לו מאד בלילה

דיון מתוך פורום  רפואה סינית

30/01/2018 | 11:15 | מאת: צופקה

שלום רב, יש לי שאלה לגבי ילד בן 8 שמאובחן עם ADHD, לאחרונה כמעט בכל ערב (לא בכל יום) כשנשכב לישון מאד מתקשה להירדם בטענה שממש חם לו ושאדליק את המזגן- חשוב לציין שלמרות החורף אני מקפידה לא לחמם לו את החדר, ושהוא ישן רק עם ציפה דקה, אני מדליקה לו את המאוורר תקרה על הכי חזק והוא עדיין מתלונן. אני עושה היקש ולא יודעת אם זה נכון, שאני רואה אותו ביום יום כאילו יש לו ממש אנרגיה של אש בגוף שהוא מנסה להוציא על ידי קפיצות, צווחות (ללא כעס, פשוט סתם עושה רעש מאד חזק), השתוללויות בבית-הכל במשחק ובמצב רוח טוב אבל כן בפעילות יתר... האם יכול להיות קשר בן הדברים? האם יש דרך לטפל? תודה רבה על המענה.

צופקה שלום, בהחלט יכול להיות קשר בין הדברים שאת מתארת ולדעתי כן ניתן לטפל בתופעה. לא בטוח שאפשר להעלימה לחלוטין אך כן להטיב עימה באופן ניכר. הטיפול מתבצע באמצעות דיקור ונטילת צמחי מרפא. ממליץ לגשת למטפל מוסמך בטיפול בדיקור וצמחי מרפא סיניים לשם אבחנה וטיפול מתאימים. בברכה, רונן רוזזנבלט ניר

מנהל פורום רפואה סינית