כאב ראש מיקבצי על בסיס יומיומי

דיון מתוך פורום  רפואה סינית

09/01/2018 | 15:41 | מאת: איתן

בן 32.סובל מכאבי ראש מיקבציים שאובחנו עיי נירולוג. מטופל עיי ריזלט וחמצן. יש מרפא לכך בדיקור? שואל לגבי הקלה ממשית ולא טיפול הוליסטי כללי. תודה

איתן שלום, אין לי ניסיון טיפולי בטיפול בסוג הזה של כאבי הראש אך בהחלט בעל נסיון רחב בטיפול בכאבי ראש ועם הצלחה מרובה. מנסיוני, הייתי מנסה לטפל בבעיה שלך בגישה של דיקור סיני ובודק אם עוזר. לדעתי אין לך מה להפסיד ומצד שני אתה יכול להרוויח הקלה משמעותית ברמת הכאב. ממליץ לפנות למטפל מוסמך אשר יוכל לבדוק ולאבחן אותך ולהתאים לך את הטיפול המתאים ביותר. בברכה, רונן רוזנבלט-ניר

מנהל פורום רפואה סינית