איך מתמודדים עם תולעי מעיים

דיון מתוך פורום  רפואה סינית

18/09/2017 | 10:25 | מאת: רומי

אני סובלת 3 שנים מתולעי מעיים.. מאז שהייתה לי פטרייה ולקחתי כדורים נגד פטרייה יש לי תולעי מעיים אןלי ההרס של הפטרייה גרם לזה שהגוף לא מרפא את עצמו.. בכך מקרה יש לי גרד חזק בפי הטבעת שלא עובר ואני לא יכולה לישון.. לקחתי כבר וורמוקס אבל זה לא עזר היה רק הפוגה בגרד ואז הגרד חזר.. אני שוטפת ידיים ושומרת על הגיינה אבל זה לא שאני נידבקת מחדש אני פשוט לא מצליחה להיפטר מהתולעים מלכתחילה מה עושים? כןאב לי הראש והחיים שלי פגועים מחוסר שינה.. אם היו נותנים לי המתת חסד הייתי שמה סוף לחיים כי התולעים האלה משגעות אותי עם הגרד הזה.

רומי שלום, עקרונית, יש טיפול ברפואה סינית לתולעים. הטיפול כולל טיפול בדיקור ובעיקר, צמחי מרפא. לי אין כל כך נסיון עם הבעיה הזו ולכן לא אוכל לומר לך עד כמה היא אפקטיבית. שווה לנסות, בייחוד לאור הייאוש שלך מהמצב. בהצלחה! רונן רוזנבלט ניר

מנהל פורום רפואה סינית