רפואה סינית- התייעצות

דיון מתוך פורום  רפואה סינית

31/07/2017 | 15:56 | מאת: ליה

רונן שלום מזה זמן רב יש לי נפיחות מעל עצמות הלחיים ,בשנים האחרונות התחלתי לסבול גם מאלרגיות של שינוי עונות ומידי פעם יש לי סינוסים בתקופה זו. בתקופה שאיני סובלת מאלרגיות/סינוסים מרגישה אי נוחות מריגיש לי כמו גודש לפעמים ומידי פעם אין לי ריח וטעם .שאלתי היא האם הנפיחות היא בשל חוסר ניקוז לימפטי? ואם כן כיצד אוכל לטפל בבעיה זו והאם הרפואה הסינית יכולה לתת מענה? אשמח לעזרתך ותגובתך.

ליה שלום, נראה שיש חוסר איזון והרבה ליחה שאלו הם מצבים קלאסיים הניתנים לטיפול באמצעות הרפואה הסינית. אני בהחלט חושב שטיפול נכון יוכל לסייע לך ולהפחית את התופעות שאת מתארת. בהצלחה! רונן רוזנבלט-ניר

מנהל פורום רפואה סינית