מניעה וטיפול בקפלי עור במהלך ולאחר דיאטה

דיון מתוך פורום  רפואה סינית

31/07/2017 | 14:37 | מאת: רוני

שלום בן 42 עם עודף משקל גובה 1.80. הגעתי למשקל של 110 אני מנסה לרדת במשקל בכוחות עצמי, הפחתה בכמויות האוכל, ופעילות גופנית של הליכה מספר פעמים בשבוע. הירידה מתונה, וכעת אני שוקל 101. רציתי לשאול באופן כללי על הנושא של קפלי עור. האם זה משתנה מאדם לאדם? במה זה תלוי? והאם יש לי דרך כלשהי להשפיע על זה? למנוע את זה מראש? יכול להיות שבכלל לא יהיו לי קפלי עור או שבגיל שלי זה כורח המציאות? והאם תוספים כאלו ואחרים יכולים לתרום למניעה/טיפול בזה? למשל תוספים של קולגן (בבליעה)? יש בה סיכון כלשהו? כמה מומלץ? תודה

רוני שלום, האמת היא שאיני יודע לענות לך על שאלותיך. לדעתי צריכים להיות פורומים אחרים מתאימים יותר לשאלות אלה. בברכה, רונן רוזנבלט ניר

מנהל פורום רפואה סינית