לחץ דם נמוך ועייפות כרונית

דיון מתוך פורום  רפואה סינית

22/06/2017 | 19:26 | מאת: נטע

שלום. רציתי להתייעץ בבקשה. אני בת 33 נשואה+2. מאז ומתמיד יש לי לחץ דם נמוך, אני עושה דברים נורא לאט, אומרים שאני אדישה. הפעולות שלי נורא איטיות. וזה בגלל שאני עייפה כך הזמן. אני ישנה טוב יחסית. 6-7 שעות בלילה בלי בעיות. אני מרגישה מותשת, חלשה, עייפה, אין לי כוחות לעשות כלום. גם כשהייתי רווקה הייתי כך. וגם עכשיו כשאני אמא זה מחמיר. אני כל הזמן עייפה אני הולכת לישון בשמונה כל ערב כי אני מרגישה מותשת ועייפה. לחץ הדם שלי נמוך. אני מתעייפת מהר מאוד מכל פעולה קטנה שאני עושה. עשיתי בדיקות דם. הכל תקין. הרופאה אמרה שאין שום דבר חריג מהנורמות. קפה- אני ממש לא אוהבת קפה. אבל לפעמים אני שותה בכוח כדי להתעורר, זה עוזר לחצי שעה להמריץ טיפה את הגוף ואחרי חצי שעה המצב חוזר לקדמותו. אוכל- אוכלת בעיקר תזונה בריאה ולפעמים מאפים ומתוקים.. שתייה- שותה הרבה מים. גם שתיה ממותקת לפעמים. מלח- הבנתי שכדי להעלות לחץ דם צריך לצרוך הרבה מלח ואני אכן צורכת מלח בכל מאכל שאני אוכלת. אין דבר חריג. ואני ממש לא יודעת מה לעשות.. העייפות הזו מתישה אותי. מתעייפת תוך כמה שניות מכל פעולה הכי קטנה שאני עושה.. זה לא נורמלי. אשמח לעזרה

נטע שלום, מאוד קשה לעשות אבחנה רק על סמך הנתונים שהבאת. אין ספק שמדובר בחוסר איזון בגופך שלדעתי, הרפואה הסינית, תוכל לסייע לך. הטיפול עצמו מורכב מדיקור סיני, נטילת פורמולה צמחית והמלצות לשינוי אורח חיים הכוללות בין השאר, המלצות תזונה. ממליץ לך בחום לגשת למטפל מוסמך אשר יוכל לאבחן אותך בצורה מדוייקת ולטפל בהתאם. בהצלחה! רונן רוזנבלט ניר

23/06/2017 | 14:51 | מאת: נטע

איזו פורמולה צמחית מומלצת לעייפות??? או איזה צמח עוזר להעלאת לחץ דם???

מנהל פורום רפואה סינית