איזון הורמונלי באמצעות צמחים

דיון מתוך פורום  רפואה סינית

26/04/2017 | 20:16 | מאת: דנה

שלום, אני בחורה בת 32 בהמלצת רופא עור נוטלת גלולות דיאנה 10 שנים בשל נשירת שיער. החלטתי להפסיק את הגלולות, עשיתי בדיקת דם תחת הגלולות וערך הטסטוסטרון 1.5 ואנדרוסטנדיון 6.6. ראשית, האם ערכים אלה גבוהים תחת גלולות? האם זה אומר שבלי הגלולות הערכים מצדיקים את נשירת השיער?? המליצו לי על צמחי מרפא על מנת לאזן את ההורמונים הגבריים כאשר אפסיק את הגלולות. האם הצמחים אכן מצלחים לאזן את ההורמונים? אם כן לאחר כמה זמן ? ומה מומלץ? האם ניתן להתחיל לקחת בזמן שנוטלת גלולות? תודה רבה

דנה שלום, לצמחי מרפא בהחלט יש את היכולת לאזן רמות הורמונים בגוף. גם לדיקור הסיני יש את היכולת הזו. לא ניתן להמליץ על צמחים מבלי להבין מהי הבעיה הרפואית מבחינת הרפואה הסינית וללא אבחנה מתאימה. ההטבה בעקבות נטילת הצמחים עשויה להשתנות בין מטופל ומטופל ואין תשובה אחת שתופסת לגבי כל המטופלים. לגבי האם ניתן או כדאי לקחת בשילוב עם הגלולות, כדאי לך להתייעץ עם המטפל שיבנה עבורך את הפורמולה המתאימה לך. רק הוא ידע איך כדאי לשלב ואם בכלל. בהצלחה! רונן רוזנבלט ניר

26/04/2017 | 20:28 | מאת: דנה

יכול להמליץ באופן פרטי לי על מטפל באזור המרכז?

השאירי כתובת מייל ואשלח לך

מנהל פורום רפואה סינית