פטרת בצפורניים ושמן אורגנו

דיון מתוך פורום  רפואה סינית

24/03/2017 | 16:40 | מאת: גל

הי יש לי פטרת בציפוורן בבוהן בשתי הידיים ובמקום לקחת משחה על בסיס אנטביוטיקה כפי שהמליץ רופא עור החלטתי לטפל בדרך טבעית ומרפא ברפואה סינית נתנה לי שמן אורגנו ואמרה שאשים על הפטרת. אלא שהאצבעות שורפות לי מהשמן הזה גם לאחר שאני שוטפת את היד ובנוסף לכך נראה שהפטריה באצבע רק מתנפחת וכאילו שהאצבע בוערת לי ונפוחה. האם לפחד מזה וזה מעיד על בעיה או שזה טבעי שבגלל השמן זה מה שקורה לציפורן? להמשיך עם השמן בלי לחשוש או להפסיק? תודה

גל שלום, איני מכיר באופן אישי את שמן האורגנו. מה שבטוח הוא שתחושת השריפה המקומית שאת מתארת לא נשמעת לי כמו ריאקציה תקינה. הייתי ממליץ להיוועץ עם המטפל שלך ולברר מולו אם הוא מכיר את התופעה ובהתאם להחליט אם להפסיק או לא. בהצלחה! רונן רוזנבלט ניר

מנהל פורום רפואה סינית