נגיעות במקומות אינטימיים

דיון מתוך פורום  רפואה סינית

12/03/2017 | 01:22 | מאת: יעל

שלום, אני מטופלת אצל מדקר ומעסה בשיטת ניי גונג בטווינא. עד עכשיו הוא עזר לי מאוד אבל רציתי לשאול כי בכל זאת זה מטריד אותי.. זה קיים בגישות שונות שיש מגע בשדיים וגם באיבר המין? (לא לגמרי, רק בחלק העליון). ניסיתי לשים לב כשהוא עושה את זה ובאמת זה נראה שזה לא בא ממקום רע, הוא לא מניד עפעף ולא נראה שזה מזיז לו. וגם התלןנןת שלי כן מתייחסות לעניינים שקשורים בזה (מחזור וכאבים ביחסי מין). אשמח לדעתך בעניין, תודה!

יעל שלום, אני מניח שבטיפולי מסג׳ים הקשורים לנושאים פוריות, מחזור ויחסי מין, תהיה התייחסות לחלק התחתון של הבטן וייתכן אף למפשעה (פחות לאיבר המין). בדיקור קיימות מספר נקודות הממוקמות בגובה עצם הפיוביס שהיתה עצם באזור הערבה מאיך שאת מספרת את המקרה שנראה שאפילו את לא מרגישה שהמגע באזור מגיע ממקום לא טיפולי ולכן הייתי מנסה להשתחרר. במידה והנושא עדיין מציק לך שקלי לבקש מהמטפל להחליף נקודות דיקור או שלא לגעת באזור או החליפי מטפל. בהצלחה! רונן רוזנבלט ניר

מנהל פורום רפואה סינית