מיגרנה .

דיון מתוך פורום  רפואה סינית

26/02/2017 | 13:18 | מאת: רותי

שלום לרונן, אני סובלת ממיגרנות מזה שנים רבות. לאחרונה שמעתי שדיקור סיני יכול לעזור בהפחתת הכאב. האם זה נכון? תודה רבה לך מראש על התשובה רותי

רותי שלום, השמועה ששמעת הינה נכונה בהחלט. דיקור סיני יכול בהחלט להפחית את עצימות ההתקפים, כמו גם את הישנותם. כלומר, פחות פעמים מיגרנה וכבר כשהיא מגיעה, היא מגיעה פחות חזק עד כדי כך שחלק מהמטופלים כלל אינם צריכים ליטול עוד את התרופות נגד הכאב. ממליץ לך בחום לגשת למטפל מוסמך שיוכל לאבחן ולטפל בך בהתאם. בהצלחה!! רונן רוזנבלט ניר

מנהל פורום רפואה סינית