שאיבת ביציות ללא תרופות

דיון מתוך פורום  פונדקאות

20/03/2007 | 14:15 | מאת: מאיה

שלום, 1) אני רוצה לדעת לאיזה רופא בי-ם כדאי לפנות בתחום של שאיבת ביציות ללא תרופות וללא הרדמה? (שמעתי שזה ניתן) בשל קיומה של בעיה בלב אני נזקקת לעבור את התהליך בצורה הבוטחה ביותר עבורי. 2) מהם הסיכויים להצלחת התהליך בשאיבה מסוג זה והחדרתה לפונדקאית? 3) מהי העלות של ההליך הזה?

20/03/2007 | 22:51 | מאת: ד"ר סיה בן אריה

שלום מאיה, אינני ממליצה על רופאים במסגרת הפורום. במקרים בהם לא ניתן לנשים טיפול הורמונלי, קיימת האופציה "להתלבש" על על הביוץ הטבעי של הגוף ולשאוב את הביצית. הסיכויים להצלחת הטיפול, לאחר החזרת העובר לפונדקאית תלוי במכלול גורמים כגון איכות הביצית, הזרע, איכות העובר וכו'. בהצלחה, סיה.

מנהל פורום פונדקאות