פונדקאות

דיון מתוך פורום  פונדקאות

14/10/2012 | 23:59 | מאת: יפעת

שלום. יש לי ילד אחד אחרי איבוד של תאומות בגלל אי אבחון רעלת נדירה בשם HELP . בכדי להגיע לילד הזה עברתי הפריות, שנים של טיפולים, וחתמתי על חיי מול בי"ח שהציע לי בחום אחרי HELP לא לנסות אפילו להיות בהריון . המלאך שלי בן 2.5 ואני רוצה לו אח אחות או שניהם . יש לי עוברים מוקפאים בביח 9 לערך . חשבתי על פונדקאות והיתי רוצה לדעת . 1 האם צריך אישור מיוחד בשביל להתחיל את התהליך ? 2. אם כן ממי מבקשים א האישור -? 3. מה צריך בשביל האישור ? 4. איך מתבצע התהליך - כ"כ הרבה חברות עמותות איך יודעים למי לפנות בבלאגן ? 5. כמה זמן נדרש להישאר בהודו ? האם יש מדינות אחרות עדיפות ? תודה רבה

15/10/2012 | 09:29 | מאת: מנור מדיק

הי יפעת יש אופציות של פונדקאות בארץ, שזה הליך ארוך יותר כי נדרש לעבור ועדות של משרד הבריאות . על האם המיועדת להשיג את כל האישורים מרופא מטפל, שאין באפשרותך לשאת הריון. זמן ההמתנה לחיפוש פונדקאית בארץ ארוך רוב הסוכניות מתחיבות על שנה עד למציאת פונדקאית. יפעת מומלץ לך להכנס לאתר משרד הבריאות ולראות שם במדוייק איזה אישורים. צריך להמציא לועדה. בקשר לפונדקאות בחו"ל: הזמן מתקצר משמעותית אנחנו במנור מדיק ממציאים פונדקאות בגיאורגיה עם רופאים ישראלים. ללא זמן המתנה לפונדקאית, מרגע חתימת החוזה בתוך שבועיים מתחילים את התהליך,. זמן ההמתנה לאחר הלידה בחו"ל שלושה שבועות. היום ניתן לעשות בהרבה מקומות פונדקאות בחו"ל . כדי לך ואף מומלץ לדבר עם אנשים שעברו את התהליך בארץ או בחו"ל. את מוזמנת להכנס לאתר של הרופאים שלנו במנור מדיק ולהתרשם. בהצלחה

מנהל פורום פונדקאות