הפריה כולל תרומת ביצית

דיון מתוך פורום  פונדקאות

29/09/2012 | 14:10 | מאת: שרון

שלום אני רוצה לדעת האם ישנה האפשרות בארץ להפריה חוץ גופית עם תרומת ביצית??!! ואיך מתבצעת תרומת הביציות? ובמקרה ולא איזה עוד אפשריות יש. באיזה בתי חולים אפשר לברר את הנושא? ותודה שרון

29/09/2012 | 16:58 | מאת: מנור מדיק

שלום שרון ישנה אפשרות לעבור הפריה חוץ גופית עם תרומת ביציות בארץ . מבחינת חוקית זה אפשרי וניתן לקבל תרומת ביצית , אבל בפועל זה לא קורה כי אין תורמות. רוב הרופאים מביאים תרומות מחו"ל. יש את האפשרויות של חו"ל ניתן לקבל תרומת ביצית ולעבור הפריה בארץ. נושא הבירור ניתן לברר בכל בית חולים ממשלתי. לדוגמא שיבא איכילוב וכו. בהצלחה מנור מדיק

מנהל פורום פונדקאות