שאלה בקשר לליווי

דיון מתוך פורום  פונדקאות

09/09/2012 | 21:00 | מאת: בן

שאלה בקשר לליווי אני ואישתי לא בדיוק מדברים אנגלית כל כך טוב, ואנחנו מעוניינים לעבור תהליך פונדקאות החו"ל צריך לדבר את השפה? יש מישהו שיכול לעזור לנו בקשר לשפה? עזרו לנו בבקשה, אנחנו מהמגזר הדתי. בן

09/09/2012 | 22:11 | מאת: מנור מדיק

שלום בן שאלתך בקשר לליווי בחו"ל וקשיים של השפה. אנחנו במנור מדיק נותנים ליווי צמוד לזוגות מהרגע הראשון ולאורך כל התהליך, בנסיעה לחתימה החוזה בדרך כלל יוצאים מספר זוגות כולל מנהל החברה ועוד מספר אנשי צוות שדוברים את השפה במהלך הפגישה עם הפונדקאית יושב איש צוות שלנו שמדבר את השפה ומתרגם לזוגות את השיחה. בכל שלב בתהליך אתם מלווים באנשי צוות שלנו שמדברים עברית , ונמצאים לשרותכם בכל רגע נתון. בהצלחה מנור מדיק

מנהל פורום פונדקאות