בדיקת רקמות- אודה לעוד הנכבד אם יוכל לענות

דיון מתוך פורום  פונדקאות

08/08/2012 | 09:02 | מאת: אמא

שלום, אנו עושים הליך פונדקאות בארץ. מאחר ויש בן זוג לפונדקאית שלנו, שוקלים לעשות בדיקת רקמות. תוכל להסביר לי בבקשה במה זה כרוך? מה עלינו לעשות? למי לפנות? מתי? תוך כמה זמן מקבלים תשובות? וכל דבר שיכול לעזור. תודה רבה!

08/08/2012 | 09:03 | מאת: אמא

08/08/2012 | 12:58 | מאת: עו"ד רובין מאיר

אמא יקרה, שיהא בהצלחה בהליך הפונדקאות. קיימים כללים במדינתנו מתי ניתן לקבל צו לבדיקת רקמות כאשר בסופו של דבר תמיד נקבע שכל מקרה נבחן לגופו. באופן עקרוני הייתי מציע לך להתחיל בדיקתך בפניה לעורך דינך שמלווה אותך בהליך ולאחר מכן לעובדת הסוציאלית שמלווה אותך בהליך. באם תחליטי להגיש את הבקשה יש להגישה בצורה מסודרת לבית המשפט לענייני משפחה עם נימוקים מפורטים. יש לכתב כמשיב בבקשה גם את היועמ"ש באמצעות פרקליטות המחוז של מקום מגוריכם. ביהמ"ש מבקש תגובה מכל הצדדים ונותן ליועמ"ש באמצעות הפרקליטות אפשרות להגיב, בדרך כלל, תוך 30 יום. לידיעתך, במידה ובית המשפט לענייני משפחה יעתר לבקשתך אזי לא ינתן צו הורות טרם הגיע תוצאות הבדיקה על כל המשתמע מכך.

18/08/2012 | 10:26 | מאת: מאיה

שלום עו"ד רובין, אנחנו לפני הליך פונדקאות בגאורגיה, מה קורה לגבי רישום התינוק בארץ? האם יש איזשהו שינוי בחוק? האם ניתן לקבל צו הורות מוסדר בארץ? תודה מאיה

מנהל פורום פונדקאות