לדוקטור באום

דיון מתוך פורום  פונדקאות

23/07/2012 | 09:58 | מאת: אתי

אנחנו זוג בתחילת הדרך של הבירורים, שומעים הרבה מזוגות וגם קריאה בפורומים. יש בידי את כל האישורים הרפואים שאני לא יכולה להחזיק הריון. לנו יש עוברים מוקפאים. ואנחנו שומעים הרבה על האפשרות של עוברים טריים לגרוזיה. האם העוברים מוקפאים שמטיסים הם בעלי סיכויים נמוכים יותר לקליטת הריון?? האם ההטסה פוגעת בסיכויי ההצלחה?? מה עדיף? אתי

24/07/2012 | 10:05 | מאת: ד"ר מיכה באום

שלום רב, מקובל כי עוברים טריים נחשבים בעלי פוטנציאל וסיכויים טובים ביותר להשגת הריון. בשנים האחרונות השתפרה ושונתה טכניקת ההקפאה וכיום מושגים אחוזי הריונות שאינם נופלים בהרבה מאלו של עוברים טריים גם באמצעות החזרת עוברים מוקפאים שהופשרו . עפי ניסיוננו וניסיונם של אחרים הטסת העוברים אינה פוגעת/פוגמת בסיכויי ההצלחה, בהצלחה רבה

מנהל פורום פונדקאות