מה הסכום של פונדקאות?

דיון מתוך פורום  פונדקאות

16/07/2012 | 13:37 | מאת: גליה

אנו זוג נשוי.מזה מס' 10 שנים.ניסינו מס' אפשרויות להריון ללא הצלחה. אני בת 42 לא בריאה.לשאת הריון לגדל ילד אנחנו מסוגלים לכן היינו מבקשים לדעת מה הסכום הנדרש לתהליך כזה? מה האופציות לממן תהליךכזה.סכום של 120.000 ש"ח,הוא גבוה.האם יש אופציות אחרות?? למימון? כמו אישה פונדקית מחו"ל?

16/07/2012 | 14:16 | מאת: מנור מדיק

גילה שלום הסכומים עולים על 120.000 ש"ח בארץ ובחו"ל. יש המון קריטריונים לעלויות(מספר ההחזרות, ניתוח קיסרי,לידת תאומיים ועוד.) לכן הסכום גבוה יותר. בקשר למימון בחו"ל אנחנו במנור מדיק משתדלים לבנות תוכנית נוחה במימון ותנאי תשלום שתתאים לכל זוג. בהצלחה

מנהל פורום פונדקאות