שוב בדיקת רקמות.. תודה על ההתיחסות!!!

דיון מתוך פורום  פונדקאות

03/07/2012 | 09:01 | מאת: דנה

שוב לגבי בדיקת רקמות.. העניין הזה ממש ממש חשוב להורים המיועדים לכן אני מציקה...חשבתי על מה שכתבת לגבי תוצאות לא צפויות... עניין הממזרות נקבע לפי השייכות הביולוגית ולא לפי הנושאת נכון? כלומר צריך למשל שרופא יצהיר שהביצית של האם המיועדת הופרתה רק על ידי הזרע של האב המיועד הנשוי לה וכך אין חשש לממזרות נכון? תודה!!!!

04/07/2012 | 12:13 | מאת: עו"ד רובין מאיר

דנה שלום, לשאלתך אשיב שיש לנו מקרה בו זוג נשוי היה זקוק לתרומת זרע. העובר נוצר מהביצית של האישה + תרומת זרע אנונימית. דיווחנו על כך לבית המשפט ולמשרדי הממשלה הרלוונטיים. הרופאים הצהירו אמת, נתקבל אישור של הגורמים הרלוונטיים לרבות הרב הראשי לישראל שאין חשש לממזרות שכן מדובר בהליך פונדקאות חו"ל, ניתן בהסכמה צו לבדיקה להתאמה גנטית של האם המיועדת עם התינוק. משנמצאה התאמה, כל המשפחה מאושרת בארץ מזה כ- 8 חודשים. כפי שציינתי בעבר, אני עובד עם קבוצת מנור מדיק שמטפלת בהרבה מאוד מקרים וחלקם מורכבים מאוד. אין צורך לצאת בהצהרות מרעישות שכן בסופו של דבר אין הברכה שרויה אלא בסמוי מהעין. הנני שמח להודיעך שבזמן כתיבת שורות אלו נכנסה למשרדי ברגע זה משפחה מדהימה יחד עם תינוקם המקסים שעבר את הליך הפונדקאות בחו"ל יחד עם קבוצת מנור מדיק ומטבע הדברים ההתרגשות כאן מגיעה לשמים. באם תרצי לדבר איתי ולקבל עוד פרטים, הטלפון שלי הינו 03-9521952 אשמח לענות לכל שאלה. בהצלחה.

מנהל פורום פונדקאות