פונדקאות

דיון מתוך פורום  פונדקאות

22/06/2012 | 13:45 | מאת: חגית שמואל

שלום שמי חגית שמואל נשואה ליניב שמואל ואני חולת סרטן ואיני יכולה להביא ילדים ברצוני לשאול האם יש עמותת בעזרה לסיוע כספי של מציאת פונדקאות אשמח עם תחזירו לי תשובה חגית 0507852035

28/06/2012 | 18:24 | מאת: מנור מדיק

חגית שלום בארץ ניתן לעבור טיפולים במקרה שיש אישור. בכל הקשור לפונדקאות וסיוע כספי אין עמותה בארץ שעוזרת , ( רק במקרה של נכה צה"ל יש עזרה ממשרד הביטחון) חגית אנחנו במנור מדיק נשמח ברצון לנסות ולסייע צרי קשר לקבוע פגישה. המון בריאות מנור מדיק

מנהל פורום פונדקאות