דלקת גידים

דיון מתוך פורום  כירורגיה אורתופדית

16/06/2010 | 18:18 | מאת: גו'ן

שלום, אני מוסקאי( פסנתרן) ולאחרונה התחלתי לנגן גם בצ'לו. מאחר ואני מכיר מספר פסנתרנים שגם הם לאחר שהתחילו לנגן בצ'לו קיבלו דלקת גידים ואף לא יכלו לנגן זמן ממשוך. צורת הנגינה בצ'לו ופסנתר שונה מאוד והייתי רוצה לדעת כיצד להמנע מדלקות עתידיות, בנוסף יש לציין שהתחילו כאבים מינורים הקורים לאחר מאמץ רב ונגנינה ממשוכת. ממתין לתשובה ותודה רבה

הדלקות בדרך כלל מתחילות בגלל שימוש יטר או טכניקה לא נכונה בניגון. הטיפול הוה מנוכה ושיפור הטכניקה

מנהל פורום כירורגיה אורתופדית