תשובת מיפוי עצמות ברך

דיון מתוך פורום  כירורגיה אורתופדית

19/11/2006 | 12:35 | מאת: אליל

שלום! עקב כאבים בברך שמאל הופנתי למיפוי עצמות- במיפוי אובחן: קליטה מוגברת במדיאל טיביה קונדיל משמאל ככל הנראה על רקע נזק בפס אנסרינוס? מה הכוונה ומה הטיפול תודה

21/11/2006 | 17:12 | מאת: ד"ר תומר קרבאל

פס אנסרינוס זו קבוצת גידים (3) שנקשרים לטיביה המקורבת בחלק הפנימי לפי התשובה מדובר בתהליך דלקתי הטיפול- פיזיוטרפיה+ נוגדי דלקת משחת טראומיל- משחה הומיאופטית נהדרת למצב זה

22/11/2006 | 06:27 | מאת: אלי

תודה על התשובה רציתי רק לשאול אם על סמך התשובה של הבדיקה ניתן לומר בוודאות שאין פגיעה במיניסקוס ?

מנהל פורום כירורגיה אורתופדית