קרע בגיד כף הרגל

דיון מתוך פורום  כירורגיה אורתופדית

29/05/2010 | 10:20 | מאת: תומר

אבי בן 65 נפל בעת עלית מדרגה ואובחן לו קרע בגיד כבר לפני חודשיים את הטיפול הראשון שאמרו לו לעשות היה לשים גבס למשך 3 שבועות ולא לדרוך על הרגל אחרי 3 שבועות עשו לו אולטרסאונד וראו שהקרע לא התאחה אז אמרו לו שעכשיו בלי גבס הוא צריך להישאר חודש בבית בלי לדרוך על הרגל אחרי שיעבור החודש הוא יצטרך שוב פעם לעשות אולטרסאונד וככה הלאה עד שיתאחה לו הגיד ברצוני לדעת אם ישנו טיפול יותר טוב ושיכול באמת להניב תוצאות טובות. אודה לך אם תענה לי בהקדם.

על איזה גיד מדובר? האם זה רק שריר. בכל אופן כל כך הרבה זמן לאחר הפציעה ממולץ על המשך טיפול שמרני .

מנהל פורום כירורגיה אורתופדית