פריקת ירך בתאונת דרכים

דיון מתוך פורום  כירורגיה אורתופדית

02/04/2010 | 10:32 | מאת: אבשלום

שלום רב עברתי לפני 5 חוודשים תאונת דרכים שבעקבותיה הייתה לי פריקת ירך קידמית...רציתי לדעת מה ההתוויות נגד כלומר מה אסור לי...אשמח לתשובה.. ועוד שאלה אפיה אני יכול למצוא חומר על פריקת ירך בעיברית תודה לכם אבשלום

5 חודשים לאחר הפריקה אתה יכול לבצע כל תנועה שאתה יכול לבצע. פריקות ירך קידמיות הם די נדירות באורטופדיה (לא כמו שברי קרסול למשל ) ולכן אני לא בטוח שיש הרבה חומר רפואי באינטרנט בעברית .

25/04/2010 | 10:52 | מאת: אבשלום

שלום רב לד"ר אברהם מסרי תודה לך על התשובה המהירה יש לי עוד שאלה איזה טיפולים אלטרנטיבים אני יכול ומומלץ לעשות לאחר פריקת ירך קידמית ושבר בצוואר בC3 הייתי עם צוורון 3 חודשים ? ואיזו המלצות אתה מציע לי לעשות מבחינת בריאותית ורפואית כדי לשמור על המצב הקיים? ומה הסבירות של פריקת ירך לחזור שוב? תודה מראש

מנהל פורום כירורגיה אורתופדית