כאבים בברך

דיון מתוך פורום  כירורגיה אורתופדית

15/11/2006 | 00:59 | מאת: אלין

אמא שלי (61) סובלת לאחרונה (כחודש) מכאבים בברך ימין. יש לי מספר שאלות, אבקש התיחסותך לכולן: 1. האם זו יכולה להיות דלקת? 2. האם ניתן לאבחן דלקת בצילום רנטגן? ואם לא אז איך מאבחנים דלקת? 3. אם יאובחן ארטריטיס ברמה התחלתית, (כי הכאב לא חזק), האם אפשר לטפל באופן שהמחלה תעלם, או רק למנוע החמרה ? תודה

16/11/2006 | 15:29 | מאת: ד"ר קרבאל

1. כן 2. לא. דלקת מאובחנת בבדיקה קלינית ומעבדתית 3. ניתן למנוע החמרה במצב התחלתי. לא ניתן לבנות סחוס. מנסיוני בתחום ההומיאופטי בו אני מטפל יש תוצאות נהדרות במניעת החמרת נסיגת הסחוס

מנהל פורום כירורגיה אורתופדית