כאבים בגיד הכילס בזמן ריצה

דיון מתוך פורום  כירורגיה אורתופדית

16/02/2010 | 07:52 | מאת: ישי

שלום רב אני מתעתד לרוץ את מרתון פריז ב- 11.4.10 לצערי אני סובל מרגישות בגיד אכילס הכאבים באים בזמן ריצה והם אכן נסבלים ולא גורמים לי להפסיק את הריצה לאחר הריצות קיימת רגישות גדולה יותר אשר עוברת כעבור מס' שעות וזאת לאחר טיפול עם קרח על המקום חשוב לציין שאני לאחר סדרה של טיפולים הכוללת עיסויים , חשמל, קרח ואמבטיות קרח על בסיס יום יומי בנוסף אני מטופל בכדורי ארקוקסיה, וכן משתמש במדרסים חדשים אשר מגביהים לי את העקב אני משוכנע שאין לי קרע בגיד, לאומת זאת לא ברור לי האם מדובר בקרעים קטנים או בדלקת מה לדעתך אני יכול עוד לעשות כדי להעביר לי את הכאבים והאם לדעתך יש לי סיכוי לעשות את המרתון אציין כי אני ממשיך מאימונים אבל הורדתי את העומס במיקצת האם יש צורך להפסיק באימונים לגמרי? ומה עלי לעשות ?

בשלב ראשון יש לבצע US של גיד האכילס לשלול קרעים בגיד . תיגש לאורטופד שיבדוק אותך וישלח אותך .

מנהל פורום כירורגיה אורתופדית