זריקת ארטריז

דיון מתוך פורום  כירורגיה אורתופדית

21/12/2009 | 18:57 | מאת: מירי

שלום רב! אני שנה אחרי אוסטקופיה ברגל שמאל. חל שיפור ניכר, אני רכשתי נעלי אפוס וזה עזר לי. אני רקדתי 40 שנה ריקודי עם ולצערי הרב, לא יכולה לחזור. הרופא הציע לי להזריק ארטריז. עלי לציין שאני עושה הליכות כל בוקר,עולה מדרגו, רק לרקוד לא יכולה. אשמח לשמוע את תשובתך.

ארטריז הוא החלק ממכלול טיפולים שניתנים לשחיקת סכוס בברכיים. הוא יעל יותר בשלבים הראשונים של השחיקה ופחות יעיל בשלבים כרוניים יותר. כדי לקבוע את שלב השחיקה צריך לבצע צילומי ברכיים בעמידה.

מנהל פורום כירורגיה אורתופדית