דלקת פרקים בכף היד כתוצאה משימוש יתר

דיון מתוך פורום  כירורגיה אורתופדית

16/12/2009 | 05:13 | מאת: שיר

שלום רב, אני עובדת כמעסה. וסובלת לאחרונה מנוקשות בכפות הידיים במיוחד בזמן מנוחה. חימום ותנועה משחררים. בהנחה שאכן מדובר בדלקת פרקים כתוצאה משימוש יתר, אשמח לדעת מה בדיוק קורה במפרקי האצבעות?מה נשחק? מדוע תחושת הנוקשות בעיקר במנוחה? והאם הבעיה ניתנת לריפוי? מה הטיפול לשם ריפוי ? והאם בחימום יש חלק בריפוי או רק הקלה על הסימפטומים? סליחה על שאלה ארוכה, אשמח לתשובתך. בברכה שיר

אני ממליץ שתבדקי ע"י אורטופד מומחה לכף יד - צריך לשלול שלא מדובר בדלקת פרקים שגרונית - RHEUMATOID ARTHRITIS- שהסימפטומים דומים מאד לכאבים שיש לך

17/12/2009 | 23:26 | מאת: שיר

לפעמים אפשר להשתגע מהתשובות שלכם המומחים. רע מאוד

מנהל פורום כירורגיה אורתופדית