פטלה ביפרטיטה

דיון מתוך פורום  כירורגיה אורתופדית

13/11/2006 | 18:00 | מאת: גליה

לאחר טראומה שעברה הברך שלי נתגלה מימצא חריג בצילומי רנטגן . פטלה אני יודעת מה זה אך מה פירוש "ביפרטיטה"? אודה לכם על התרגום!!!!.

14/11/2006 | 09:40 | מאת: ד"ר תומר קרבאל

פטלה ביפרטיטה- בעיה התפתחותית באיחוי לוחית צמיחה בפיקה. נראה כמו שבר בצילום אבל זה לא. אין צורך בטיפול לרוב. תשכחי מזה

16/01/2008 | 18:03 | מאת: יאסר כבהא

עברתי בדיקת מיפוי עצם כל גופי והתוצאות היו כדלקמן 1-קיימתקליטה מעט מוגברת באדור טיביאל טוברוזיטימימין ובפטלה מימין -טראומה מציעים קורליציה קלינית מה פררוש הדבר והאם אפשר להסביר את זה בשפה יותר פשוטה תודה מראש

מנהל פורום כירורגיה אורתופדית