בליטה בגב כף היד

דיון מתוך פורום  כירורגיה אורתופדית

12/11/2006 | 20:45 | מאת: מירי

לדר' פעילן שלום! בני בן 15 שנים לפני מספר ימים גילינו בגב כף היד שלו בצד שמאל ממש באמצע, גולה בגודל של חצי בוטן , הוא לא מרגיש כאב, כשנוגעים בזה זה קשה ונראה כמו עצם יש לציין שביד השניה אין לו את זה, בני פעיל ספוטיבית ומשחק טניס. מה יכול לגרום לזה והאם אני צריכה לדאוג. מירי.

14/11/2006 | 09:24 | מאת: ד"ר תומר קרבאל

1. אני לא פעילן 2. נשמע כמו ציסטה גנגליונית. מדובר בתהליך שפיר. נוטה לגדול אולם בהחלט לא מסוכן. הטיפול היעיל להכחדתו, אם הוא מפריע אסטטית, זה בניתוח בהרדמה מקומית. גשו להבדק לאשר את האבחנה בברכה

16/11/2006 | 10:27 | מאת: מירי

דר' קרבאל, סליחה על הטעות בשם הייתי מבולבלת כנראה תודה על האבחנה. מירי.

מנהל פורום כירורגיה אורתופדית