צוואר

דיון מתוך פורום  כירורגיה אורתופדית

27/10/2009 | 22:17 | מאת: יעל

שלום ד"ר אני מקווה שהגעתי לפורום הנכון, אם לא אבקש בבקשה שתפנה אותי לפורום בו אוכל לקבל מענה לשאלותיי. כבר כשנתיים אני סובלת מדקירות בצוואר בחלקים שונים בו-מעין מחטים בנקודות שונות בצוואר[-הדקירות יכולות להופיע גם בגורגורת או אזור שקדים]. לפני כחודש וחצי החלו הדקירות להיות יותר ממוקדות בעורף ובצוואר האחורי ואף יותר כואבות [כמו מסמרים],התדירות נהייתה גבוהה יותר אבל הדבר שמימנו אני הכי סובלת הוא מעייין לחץ בלתי מוסבר וחולשה רבה בכתפיים ולאורך הידיים[לעיתים גם ברגליים] ולעיתים נימול ועיקצוצים. נוירולוגית הפנתה אותי לאורטופד וביצעתי בדיקת EMG וצילומי צוואר שיצאו תקינים. [בנוסף הנוירולוגית הפנתה אותי ל MRI] אבל רציתי לשאול ליתר ביטחון- האם לדעתך עשיתי את כל הבדיקות שיכולות להראות על בעייה אורטופדית עם סימפטומים כשלי?? ביום שישי אני אמורה לחזור לאורטופד [למרות שרופא המשפחה שלי יצר איתו קשר והאורטופד אמר כבר שהתוצאות תקינות] האם ישנה עוד בדיקה שיוכל להציע לי??

אני ממליץ בנוסף על בדיקת ראומטולוג- לשלול דלקת פרקים או FIBROMYALGIA

מנהל פורום כירורגיה אורתופדית