חשד לנזק ב TFC

דיון מתוך פורום  כירורגיה אורתופדית

23/10/2009 | 09:30 | מאת: טל

שלום רב, כתוצאה מתלונות על כאבים בשורש כף היד. יותר ביד שמאל אבל גם בימין עשיתי בדיקת MRI בשל חשד לנזק ב TFC ואכן מצאו לי : אות חריג הוריזונטלי ממרכז ה TFC עד אחיזתו האולנרית עם חשד להיפרדות חלקית של ה TFC מאחיזתו האולנרית (חתכים סגיטלי 35-47 סדרה 101, חתכים קורונלים 60-72 סדרה 6). היות שהתור לרופא ששלח אותילבדיקה רק ב 29 לנובמבר, אשמח לדעת במה מדובר ואיזה טיפול מציעה הרפואה מלבד מנוחה. אני שואלת זאת, כי עבדתי בתרגום ולכן הקלדתי הרבה, אבל מאז הכאב הפסקתי, כי אני מפחדת שהבעיה תחמיר. תודה טלי

הMRI אכן מעיד שיש נזק לTFCC אני ממליץ על בדיקה ע"י אורטופד מומחה כף יד יכול להיות שתצתרחכי ניתוח

מנהל פורום כירורגיה אורתופדית