כאבי בירכיים

דיון מתוך פורום  כירורגיה אורתופדית

25/08/2009 | 23:14 | מאת: אור

בוצע מיפוי הממצאים קליטה מוגברת דיפוזית במישטחים מפרקיים בברך שמאל בולטת בצורת סהר באספקט מדיאלי טיבאלי ובחלק האחורי באספקט לטרלי טיביאלי מוקד קליטה תחתון בקלקנאוס מימין.לא הודגמו מוקדי קליטה פתלוגיים נוספים . א.מה פירוש המימצאים? ב.כיצד ניתן לטפל בבעיה? {השאלה לידע כללי אני ממתין לתור לרופא} תודה מראש על התשובה

על פניו נראה שמדובר בקרע מניסקוס מדיאלי. הדבר החשוב יותר הוא הקורלציה של הממצאים עם הבדיקה הקלינית של האורטופד.

מנהל פורום כירורגיה אורתופדית