האם יש קשר

דיון מתוך פורום  כירורגיה אורתופדית

08/08/2009 | 12:46 | מאת: עופר מרדכי

אני בגיל 47 לפני כ10 שנים גילו לי סרטן בבלוטת המגן עברתי הסרה מלאה מטופל באלקטרוקסין בשנתיים האחרונות עברתי וצריך לעבור שני ניתוחים בבירכיים ושני ניתוחים ברגליים מאחר ומנח הרליים השתנתה עברתי סדרה של בדיקות אובחנתי כסובל מאוסטואפורוזיז ומאוסטאוטריטיס הטסטרון נמוך האם אתה מוכן לעשות לי סדר ולהגיד אם בגלל האוסטואטריטס קרסו הרגליים?

צריך לבדוק אותך קלינית כדי להתרשם ולבצע צילומים של מנך הברכיים ורגליים כדי לקבוע עם האוסאוארטריטס גרם לבעיות האלו.

מנהל פורום כירורגיה אורתופדית