הודעת פתיחה

דיון מתוך פורום  כירורגיה אורתופדית

19/09/2006 | 10:59 | מאת: צוות האתר
שלום לכולם, אנו שמחים לבשר לכם על פתיחתו של פורום נוסף - פורום כירורגיה אורתופדית. מקווים כי הפורום יתן מענה לשאלותיכם. שנה טובה, צוות האתר
25/09/2006 | 10:10 | מאת: לי

יש לי כבר במשך חצי שנה כאבי תופת בידי הימנית. למרות בדיקות חוזרות ונשנות, בדיקות CT, בדיקות אצל אורטופד, בדיקות אצל מומחה לכלי דם. לא נמצאה הבעיה ואף אחד לא יודע מה הבעיה. אני חיה על כדורים נגד כאבים. האם תקלתם בתופעה מוכרת? אודה לתשובתכם המהירה.

25/09/2006 | 10:32 | מאת: ד"ר תומר קרבאל

חסר מידע אנמנסטי בשאלתך. האם את חשה זרמים? כיצד החלו הכאבים? האם יש שינויי צבע ביד? בכל אופן- הייתי ממליץ לך להבדק אצל אורטופד שוב. טיפול הומיאופטי במשחת טראומיל יכול בנתיים להקל על סוג כאב כזה בברכה ד"ר קרבאל

25/09/2006 | 11:25 | מאת: לי

הכאבים ביד התחילו עקב עבודה מאומצת בבסיס בו אני נמצאת עבודה עם ציוד מחשבים. יש לי זרמים ביד. אין שינוי בצבע היד. אני שמה וולטרן וזה לא עוזר. האם המשחה שהומלצה מבצעת את אותה פעולה? האם הבעיה שייכת לאורטופדיה או אולי לתחום אחר?

25/09/2006 | 14:17 | מאת: ד"ר תומר קרבאל

שלום לי ייתכן ומדובר בתסמונת לחץ על העצב העובר בתעלת שורש כף היד. אני ממליץ לך להבדק ע"י אורטופד מומחה לכף היד. בכפוף לבדיקה הקלינית ניתן להעזר בבדיקת הולכה חשמלית בכף היד- EMG משחת הטראומיל הינה תכשיר הומיאופטי נהדר ויכול להקל בהצלחה

מנהל פורום כירורגיה אורתופדית