כאב בגיד,ברגל ובגב

דיון מתוך פורום  כירורגיה אורתופדית

03/08/2009 | 21:48 | מאת: יהונתן

שלום רב, אני בן 23, מזה יותר מ- 14 ימים יש לי כאבים בגיד אדוקטור, ברגל ימין ובגב, הכאב התחיל בגיד אדוקטור ימין שהקרין לרגל ימין וגם למפשעה (ולפעמים גם לאשך ימין). לאחר שבוע בערך, הכאב בגיד אדוקטור חלף אך נשאר הכאב ברגל (כאב לאורך כל הרגל- לפעמים הכאב היה בחלק האחורי של הרגל), לציין כי הכאב לפעמים היה גם בישבן (בצד ימין בלבד). ביומיים האחרונים הכאב ממוקד בגב (לא בגב תחתון) והגיע אפילו לצוואר וגם ליד ימינית (לכתף). עשיתי בדיקה אצל כירורג כללי ובבדיקה אין עדות לבקעים מפשעתיים. עשיתי צילום רנטגן לגב ובתוצאת הבדיקה היה רשום : צילום ע"ש גבי- מבט חזיתי + צדדי : מבנה החוליות וצורתן תקין, עמדתן בגדר הנורמה. סקוליוזיס קמורה שמאלה צילום ע"ש מותני –מבט חזיתי+ צדדי : מבנה החוליות וצורתן תקין, עמדתן בגדר הנורמה. סקוליוזיס קמורה ימינה בנוסף לזה אני אבצע את כל הבדיקות הדרושות,רציתי לקבל קצת אינפורמציה על המצב שלי כי עד שאני אעשה את כל הבדיקות זה יקח קצת זמן ואני במתח מהמצב שלי, לכן לפי התיאור שלי, במה יכול להיות מדובר? האם מדובר במשהו מסוכן שקשור לגב או לעמוד השדרה? או משהו מסוכן שקשור לדברים ? האם מדובר בדלקת? או דיסק? ואיזה בדיקות מומלץ לבצע בנוסף לאלה שעשיתי ? לציין כי אני לא עובד ואני לא מבצע מאמץ גופני. תודה רבה.

כדי לקבל תמונת מצב מדוייקת של מצבך צריך לבדוק אותך- זה יותר חשוב מכל בדיקות העזר ביחד.

מנהל פורום כירורגיה אורתופדית