פענוח C.T

דיון מתוך פורום  כירורגיה אורתופדית

28/07/2009 | 12:12 | מאת: גילה

שלום רב, אשמח אם תעזור לי לפענח בדיקת סי.טי שביצעת ומועד הביקור שלי אצל הרופא הוא רק בעוד שבוע,מדובר על גוש בכתף שמאל שיש לי, אני בת 50 בראיה בדרך כלל, בתוצאה רשום כך: גודל 51מ"מ , מספר פסים של רקמה עוברים בתוך הגוש, הגוש ממוקם במעטפת השריר הדלטואיד בחלקו הקדמי וגורם לחץ על שריר פקטורליס מייג'ור בחלקו הלטרלי. אודה לך מאוד, מה עושים מפה? האם לעשות ביופסיה? ומה פירוש התשובה הזו. תודה תודה.

אין לי מספיק אינפורמציה . צריך לבדוק אותך ולראות את צילומי הCT עצמם. על פניו לא נראה שמדובר בגוש שומני ולכן צריך לעשות ביופסיה

מנהל פורום כירורגיה אורתופדית