פריצת דיסק

דיון מתוך פורום  כירורגיה אורתופדית

12/07/2009 | 16:59 | מאת: רחל

שלום, אמי עברה תאונת דרכים לפני כ7 שנים, פגיעותה בתחום האורטופדיה היו שברים מרובים באגן (ריסוק עצמות), שבר ללא תזוזה בחוליה בצוואר ועם פגיעות בעצם הזנב ובהמשך עברה ניתן THR בצד ימין. לאורך כל השנים היא מתקשה בהליכה ונעזרת במקל ויש לה קושי והגבלה בתנועה. והיא עוברת באופן סדיר פיזיוטרפיה. בשנה וחצי האחרונה חלה הרעה במצבה, היא סובלת מכאבי גב חמורים בנוסף לכל הכאבים הרגילים. בסריקת CT אחרונה מה8.4.08, התגלה פריצת דיסק (מה שלא נמסר לנו בביקור אצל הרופא). הרופא המטפל דאז אמר לה שעליה להתמודד עם הכאב מכיוון שהיא אחרי תאונת דרכים קשה. היום לאחר שנה, אמי סובלת מכאבים קשים ביותר לאחר שפנתה שוב לאורטופד אחר, הוא אמר לה לאחר קריאה של תוצאות הסיטי שעליה לפנות למומחה גב מכיוון שיש לה פריצת דיסק. מומחה הגב שאליו הופננו התור שלו למאי 2010. הנני פונה אליך לקבלת עזרה ושמות מומחי גב אליהם נוכל לפנות אפילו פרטי ובתשלום ומה שלבי הטיפול בפריצת הדיסק במצבה הנוכחי. תודה רבה

מומחי גב: ד"ר אלון פרידלנדר ד"ר משה לוינקוף ד"ר ישראל כספי כולם מתל השומר

מנהל פורום כירורגיה אורתופדית