קריעת רצועת ברך

דיון מתוך פורום  כירורגיה אורתופדית

03/07/2009 | 11:42 | מאת: אנונימי

שלום רב לאחר תאונת אופנוע נקרעה לי רצועה ברך שמאל כנראה מדובר בצולבת אחורית מוגדר עם תלישה מעבר לכך בדיקת MRI הראתה שיש קרע ב-PCL וכנראה גם 2 רצועות צדדיות יצטרכו תיקון . לאחר בדיקת רופא נאמר לי שיש לי 2 אופציות או לשים בגבס 6 שבועות ותהיה לי מגבלת כיפוף עד 90 מעלות אחורנית שזה נקרא טיפול שמרני או טיפול ע"י ניתוח שכנראה ישיג תוצאות יותר טובות והחלמה יותר מהירה א הסיכונין הקיים בניתוח חשוב לציין שאני בחור צעיר בשנות ה-20 לחיי ומפחד לבצע ניתוח אך,,,,, מה כדאי לעשות ? האם יש רופא מומחה שאפשר להתייעץ ?ולקבל תשובה יותר החלטית ? כרגע זה ההחלטה שלי -מה היית עושה במקומי? בתי החולים הקרובים אליי בטאיזור המרכז תל השומר ובלינסון. תודה מראש

לפי הסיפור שלך יש לך נזק די ריצני בברך . האם אתה מאושפז בב"ח? תתיעץ עם מומחה ברך .

מנהל פורום כירורגיה אורתופדית