פריקת ירך כתוצאה מתאונת דרכים

דיון מתוך פורום  כירורגיה אורתופדית

25/06/2009 | 14:48 | מאת: הראל

שלום רב אני פרקתי ירך בתאונת דרכים ומסתבר שיש גם שבר באגן אני בן 30 האם כדאי לנתח או שניתן להחלים עצמאית? כמו כן מה סיכויי ההחלמה לאחר ניתוח לפעילות רגילה?

השאלה שלך מורכבת. השאלה לנתח או לא תלוי בסוג השבר ואם היהתה תזוזה בשברים של האגן . אם יש תזוזה הנתייה היה לנתח. שברים באגן יכולים להשפיע על אורך הרגליים ולפעמים יכול להווצר הבדל משמעתי בין אורך הרגליים.

27/06/2009 | 18:32 | מאת: הראל

אכן בצילום אובחן שהיתה פריקה מאצוטובלום כמובן שהוחזר אך קיים שבר באיזור הנ"ל האם יש לך המלצה לרופא מומחה באיזור המרכז להתיעצות?

מנהל פורום כירורגיה אורתופדית