כתף כפואה

דיון מתוך פורום  כירורגיה אורתופדית

05/06/2009 | 10:35 | מאת: שני

שלום! עברתי לפניי חודש ניתוח הגדלת חזה ומאז יש לי כאבים בכתפיים שהחמירו ממש בכתף שמאל. המנתח שניתח אותי אמר שאן בעיה עם הניתוח עצמו והפנה אותי לאורטופד האורטופד החליט שיש ליכתף כפואה ונתן לי הפניה לפיזיוטרפיה עכשיו אני כבר שבוע עושה טיפולי פיזיוטרפיה וגם עשיתי דיקור סיני פעם אחת אבל הכאבים עדיין מאוד חזקים רציתי לדעת אם יש משהוא אחר שאפשר לעשות בכדיי להקל תודה מראש.

אם אכן מדובר בכתף קפואה הטיפול הנכול הוא במסגרת מרפאת כאב ולא פיזיוטרפיה. אני ממליץ שתבדקי ע"י אורטופד מומחה לכתף .

מנהל פורום כירורגיה אורתופדית