שחזור acl

דיון מתוך פורום  כירורגיה אורתופדית

04/05/2009 | 20:13 | מאת: רוני

שלום רב אני בן 24 נפצעתי בברך ימין ונמצא אצלי קרע מלא של רצועת הACL לפני כ שמונה חודשים עברתי ניתוח לשחזור רצועות בברך עדיין הברך המנותחת למרות שיקום פיזיוטרפי הבררך עודנה חלשה יותר ואף לפני מספר ימים אחרי שרצתי התנפחה לי כל הברך וטווחי התנועה שלי הצטמצמו דיברתי אם המנתח והוא ציין שזו יכולה להיות בעיה במינסקוסים או דלקת וכנראה שיש לערוך בדיקה כלשהי של האיזור עם איזשהו מכשיר הדמיה ... נקראתי לאימון צבאי למספר שבועות והחלטתי שאני מעוניין להוריד את הפרופיל א.הייתי שמח לדעת מה מקובל לתת פרופיל 64? 45 ? שחרור ממילואים(21)? ב.יש לציין שהאימון אימון חיר ואני לא אוכל לעבור אותו גם אם הייתי רוצה האם אתה יודע מה הפרצודרה המקובלת בצהל בנושא אשמח לתשובה ממך בנושא בכבוד רב רוני

05/05/2009 | 10:04 | מאת: ד"ר מסרי

תתקשר לקצינת קישור שלך ותתאם בדיקה אצל אוקטופד צבאי רק הוא יכול להמליץ על הורדת פרופיל או הקלות

05/05/2009 | 10:03 | מאת: ד"ר מסרי

תתקשר לקצינת קישור שלך ותתאם בדיקה אצל אוקטופד צבאי רק הוא יכול להמליץ על הורדת פרופיל או הקלות

מנהל פורום כירורגיה אורתופדית